Innovatief recruitment

Ik ben gespecialiseerd in strategisch recruitment & employer branding voor het mkb. Een sector die vraagt om innovatief recruitment, waarbij marketing en technologie een steeds grotere rol spelen.

De essentie van mijn vak is en blijft mensen verbinden, dat is ook wat ik het liefste doe. Maar het vak omvat zo veel meer. Een sparringpartner zijn voor ondernemers, een verlengstuk van HR, actief meedenken over missie, visie, strategie. Samen kansen spotten, koers bepalen en doelen behalen. Het mkb is de plek waar ik de meeste impact kan maken.

eigenaresse Compass: Tamara Swartjes - van Dongen

It's all about the journey

Avontuurlijk, optimistisch en reislustig zijn karakterisitieken van mij. Ik stel graag ambitieuze doelen, maar geniet ook van de tussenstappen, de route naar succes. Met deze mindset kan ik mijn opdrachtgevers en kandidaten het beste helpen.

Als ondernemer ga ik  op mijn gevoel af. Hiervoor laat ik me onder meer inspireren door literatuur en podcasts van (bekende) succesvolle ondernemers. Maar ook laat ik me inspireren door de bevlogenheid, vindingrijkheid en energie die ik terugzie in de bedrijven waarvoor ik werk.

Krachten bundelen

Met strategisch advies help ik bedrijven om de juiste koers te varen. Zodat zij impact maken en zich onderscheiden van concurrenten. Mijn strategisch ‘kompas’ helpt jou om je werkgeversmerk te versterken en nieuwe medewerkers te boeien, binden en behouden.